Neuigkeiten:

Wiki * German blog * Problems? Please contact info at psiram dot com

Main Menu

TGI GGMT Kaltenegger

Postings reflect the private opinion of posters and are not official positions of Psiram - Foreneinträge sind private Meinungen der Forenmitglieder und entsprechen nicht unbedingt der Auffassung von Psiram

Begonnen von Eratosthenes, 19. Juli 2025, 12:17:39

« vorheriges - nächstes »

Eratosthenes

Azt hiszem, a GGMT-vel, a TGI-vel és a Kalteneggerrel kapcsolatban is vannak vitathatatlan információk, például az, hogy a Stiftung Warentest kifejezetten óva int az ottani aranyvásárlástól. https://www.test.de/TGI-AG-Vorsicht-vor-Goldkauf-mit-Rabatt-6205443-0/
Vagy az, amit maga a TGI állít, például hogy a ghánai Goldcrest havonta 11%-os megtérülést érne el. Ennek több mint felét aztán Kaltenegger és ügyfelei kapják, csak azért, mert kölcsönadják a pénzüket.
Ezt a kölcsönkapott pénzt aztán arra használják, hogy aranyat vásároljanak, amelyet valahol Ghánában egy letétben tartanak, és további kölcsönök fedezetéül szolgál, amelyeket viszont nyersarany vásárlására használnak. A Goldcrest ezt annak ellenére teszi, hogy Kaltenegger szerint egy indiai milliárdos családhoz tartozik, amely maga is milliós profitot termel évente az üzleti birodalmával, ha jól értettem az üzleti modellt. Nem vagyok bankár, de az én tejes matematikámmal ez azt jelenti, hogy ha a Goldcrest havonta 6%-ot hoz vissza egy befektetési összegből, akkor 36 hónap után az összeg 218%-át kellene elköltenie. Plusz az arany a hitel értékében. De javítsatok ki, ha hibáztam vagy elszámoltam magam.

Translated with DeepL.com (free version)
Das kleinere Übel wird auch immer grösser.

Eratosthenes

Még egyszer, módosítva, a régi szálból. Ne felejtsük el, hogy az információk csak azoknak ártanak, akik nem rendelkeznek velük, és a átláthatóság nagyon fontos.

1. Mennyi arany van a GC és a GE széfjeiben, illetve bankjaiban?
2. Mekkora volt a GE és a GC forgalma az elmúlt négy évben?
3. Mennyi pénzt kapott eddig a GC és a GE a TGI-től?
4. Mennyi pénzt kapott eddig a TGI:
– A Goldcresttől (GC)?
– A Golden Empire-től (GE)?
– Befektetőktől?
5. Mennyi pénzt költött eddig a TGI?
– A GC-nek
– A GE-nek
– Ügynöki jutalékokra?
– Saját költségekre?
– Marketingakciókra és szponzorálásra?
– Befektetőknek?
6. Mekkora összegű kötelezettségek keletkeznek a TGI ígéreteiből a következő 2, 5, 10 évben
(kedvezmények, Worldpool és minden egyéb ígéret?), amelyeket a CE és a GE-nek kell megtermelnie?

Válaszul elegendő egy szám. Bizonyítékok is jól jönnének.

Translated with DeepL.com (free version)

Eratosthenes

Most számoltam utána, a TGI fekete pénzforgalmi diagramja szerint a Goldcrest havonta 6% kamatot fizet a TGI-nek. A 36 hónap letelte után pedig visszafizetik a hitelösszeget is.

Tehát a Goldcrestnek 2160 euróba kerül, hogy három év alatt 1000 eurót kölcsönözzön a TGI-től.
Vagy valamit rosszul értettem?

Eratosthenes

A mai videó összefoglalása: sok ígéret és állítás, de nincs bizonyíték és igazolás. A bíróság négy éven át vizsgálta a TGI üzleti modelljét, és jónak találta. Vajon a bíró tudja-e, hogy ítéletével reklámot csinálnak?
Hogy is hívták őt és az ügyészt?

Tavaly július végéig 30 millió forgalmat akartak elérni, idén már 90 milliót. A Goldcrestnek és a Golden Empire-nek keményen kell dolgozniuk, ha hamarosan majdnem fél milliárd forgalmat kell elérniük, hogy a ,,kedvezményeket" 3 évre generálhassák.

A részvényvásárlásnál a varázsszó a ,,névre szóló részvények", ezekhez valószínűleg nincs szükség prospektusra. Praktikus.

Ha ilyen remek mérlegem lenne, függetlenül ellenőriztetném és közzétenném.

A Northdata-n az utolsó (2023) éves beszámolók:

Idézet
2025.03.22.
Éves beszámoló 2023.12.31-én (csak letétbe helyezve)

2024.10.01.
Éves beszámoló 2022.12.31-ről (csak letétbe helyezve)

https://www.northdata.de/TGI%20AG,%20Vaduz/FL-0002.646.647-1

Eratosthenes

A legújabb videó (augusztus 25.) szerint a TGI májusban és júniusban több mint 300 kiló aranyat adott el, nagyjából becsülve és a TGI fekete pénzforgalmi diagramját alapul véve, valamint egy feltételezett vételárat körülbelül 29 millió euróban, akkor csak ezekben a két hónapban Godcrestnek és a Golden Empire-nek havonta több mint 1,7 millió eurót kellene átutalnia a TGI-nek.